lirian 2011.02.25. 22:00

Fogadóóra

  Tegnap voltunk benn az óvodában fogadóórán.

Sok újat nem tudtunk meg, de legalább volt másfél óra, amikor tényleg a gyerekről volt szó, az erősségeiről, és a hátrányairól.

Úgy néz ki, megint túlparáztam a dolgot, a leányzó fejlődik szépen, azokon a területeken is (rajz, finommozgások), ahol szükség van a külön odafigyelésre.

Megbeszéltük, hogy milyen gyakorlatokat végezzünk itthon gyakrabban, nem hinném, hogy Lucinak ezzel gondja lenne, nem is értem, amikor azt mondják, hogy az oviban nehezen motiválható a feladatok elvégzésére.

Egyelőre lesz mozgásfejlesztő torna, napközben, az oviban, az új vezetőnő úgy látszik kevésbé tartja ördögtől valónak a kiegészítő foglalkozásokat, mint az előző.
 
Megnéztük a 60 perces felmérés eredményét, ahol vizsgálnak mindenfélét, a térbeli tájékozódástól kezdve, a memórián át, a hallásig. Ezen elég jól látszottak a kényes pontok, bár nem vagyok meglepve, hogy a hatvanadik perchez közeledve egyre romlott a teljesítménye, még akkor is, ha olyan feladatról volt éppen szó, amiben egyébként jó.
 
Még emésztem az elhangzottak egy részét, később visszatérek a témára, de az mindenesetre biztató, hogy látszik a haladás, nem hiábavaló a küzdelmünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://curiosity.blog.hu/api/trackback/id/tr172690985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása