lirian 2010.04.09. 21:59

Holnap

Hétvége, az idegeim kicsit simulhatnának a heti kőfejtés után.

Névnap is lesz, S. ünnepi menüt kap, aztán majd utólag vmit, ha egyszer összeáll a kívánságlistája (érdekes, hogy nekem szerintem teljesen egyszerű dolog ajándékot venni, csacsogva libbenek egyik cucctól a másikig, aminek örülnék. S. meg egy szfinx, sose akarj együtt élni eggyel :)).

És az imént még bejelentkezett B., rutinosan sms-ben, hátha már alszom, és nem tudok tiltakozni :) Holnap áthozza a lányokat, amíg ő ügyeket intéz. Meg szerelmezik, naná:)

Ennyit a hétvégi nyugalomról: lesz három lányom, akik közül minimum kettő rendelkezik néhány zsarnoki vonással, egy kicsi (aki mondjuk pont nagyobb mint a középső sajátom), aki folyton Békáért fog csipogni. Közben intézem a szokásos szombati menetet: kis takarítás, nagy főzés (az ünnepi menü ugyebár, innentől plusz három főre), ehh. Ja igen, akvárium takaríás is kinéz: az ancik megint annyian vannak, hogy muszáj őket összeszedni, és elvinni a Halmáriumba. Ja, és még: tegnap óta béna vagyok az egyik karomra, elaludhattam vagy valami, lényeg, hogy most már leülni se tudok sziszegés nélkül.

Remélem legalább az eső nem fog esni (de).

Vasárnap szerintem bezárkózom a fürdőszobába, és ki se szállok a kádból.

 

Update: most jut eszembe: vasárnap választás... sose fogom magam kipihenni

A bejegyzés trackback címe:

https://curiosity.blog.hu/api/trackback/id/tr941908462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása