lirian 2010.04.24. 19:04

Pihen

Itthon vagyok egy hete, regenerálódom - rám is fér erősen, az elmúlt három év hajtása elég sokat kivett belőlem.

Nem tudom, hogy meddig még, egyelőre élvezem, összeszedtem a tennivalókat, nem fogok unatkozni.

Az elmúlt egy hétben módom volt picit többet lenni Pipivel, szerintem neki is határozottan előnyére vált a dolog. Starshine is valószínűleg kevéssé bánja, hogy kezdek kisimulni, nem lehetett nagy élmény az utóbbi időben együttélni velem.

Kicsit aggaszt mondjuk, hogy hogyan-miből fogunk megélni, de Békával való közös projekt-kezdeményünk nyújt azért némi reményt. Hiszem, hogy ketten együtt viszonylag sok mindenre képesek vagyunk, kedden, ha végre levizsgázik, odacsukjuk magunkat, azután kezdődhet az érdemi munka.

Holnap elvben családi állatkert látogatás (bár S. nem tervezte, hogy részt vesz, a karizmám úgy látszik szintet lépett, mert viszonylag könnyen meggyőztem, hogy de :)). Idén még nem voltunk, alig várom.
Még nem dőlt el, hogy kocsival menjünk-e, Pipi emellett lobbizik, mert utál kismetrózni (az ugyanis hangos), S. szerintem BKV-val menne, meglátjuk.

Bejelentkezett reggel Peti, teljesen megdöbbentő módon (mármint, ő nem szokott ilyet, hogy 'na mi a terv mára, átjönnék pár órára, most'), kajáltunk. elvben görög húsgombócot, gyakorlatban csak valami elég gyenge utánzat lett... viszont Pipi már másodszor ette tele magát vele.

Elég zanzás poszt lett, bár tény amit tény: csomó dologról nem dumálhatok, túl sok érdekesség meg nem történt.. ha tudnám, hogy kell ezt piszkozatba tenni, talán este picit bővebben is kifejthetném...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://curiosity.blog.hu/api/trackback/id/tr841948505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása